Platsannonser

Jurist med fokus på process till Verahill Familjejuridik – Malmö, Göteborg, Jönköping eller Stockholm

Vill du vara med på en tillväxtresa? Vill du påverka företagets riktning, leda andra, vara med och bygga och utveckla byrån till något större och bättre? Då ser vi gärna att du ansöker till oss. Verahill Familjejuridik är ett företag i extrem tillväxt, något så ovanligt som en hungrig startup i juristkostym. Vårt utbud av tjänster omfattar rådgivning inom den ekonomiska familjerätten och hantering av bouppteckningar, förvaltningar och arvskiften samt tvister inom framförallt barnrätt och bodelning. Vår processgrupp arbetar under ledning av vår processchef Helena Kumblad, tidigare advokat och specialist inom familjerättsliga tvister.

Vi fortsätter att växa och söker just nu en jurist med fokus på process till vårt kontor i Malmö, Göteborg, Jönköping eller Stockholm.

Vad vi erbjuder 

Vi erbjuder en miljö där du får utvecklas, inte bara i din yrkesroll, utan även som person tillsammans med företaget. Vi anpassar oss till ditt livspussel och erbjuder, inte bara marknadsmässiga anställningsvillkor och flexibla arbetstider, utan en möjlighet att växa utan stress. Det är du som styr din egen vardag och ditt arbetsflöde.

Vi är beroende av varandra och vi driver resultat tillsammans på ett prestigelöst sätt. Det är därför våra beslutsvägar är korta och vi förväntar oss ett stort engagemang från våra medarbetare och vilja att påverka utvecklingen av företaget. Verahill har helt enkelt målsättningen att bli Sveriges vassaste aktör inom humanjuridiken, alla kategorier – vill du med på resan?

Vem söker vi

Vi växer oerhört snabbt och våra medarbetare har stora möjligheter att påverka företagets utveckling. Vi söker dig som drivs av att leda andra, vill vara mentor för andra och har en pedagogisk ådra. Du ska vara en person som visar tydlig riktning samtidigt som du stärker medarbetarna genom positiv feedback, empati, dialog och öppenhet. Ödmjukhet och vänlighet är något vi värdesätter högt därför att vi vill att våra medarbetare ska komma till och gå från jobbet med en positiv känsla.

För att trivas hos oss ska du motiveras av att vara och agera i en flexibel miljö. Vi vill skapa, driva framåt och vi ser saker på ett nytt och fräscht sätt. För att passa in hos oss ska du triggas av det också. Vi erbjuder en möjlighet att få arbeta på ett mer modernt sätt som är mer anpassningsbart till individen.

Bakgrund & Erfarenhet

Du ska ha svensk juristexamen med minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom tvistiga bodelningar, vårdnad,- boende- och umgängestvister. Har du dessutom arbetat med arvstvister är det meriterande.

Ansökan & Frågor

Vill du vara med på en tillväxtresa tillsammans med oss? Vill du påverka vår riktning, leda andra, vara med och bygga och utveckla företaget till något större och bättre? Då ser vi gärna att du ansöker till oss redan idag.

I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information om tjänsten och Verahill är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Urval kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!