Anoto tecknar avtal med HP

Anoto och HP har tecknat ett Technology Licensing-avtal för utveckling av produkter baserade på Anotos prickmönster för digital skrivteknik.

Företagen har kommit överens om att vid denna tidpunkt inte offentliggöra detaljer om produkter eller lanseringsdatum.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Det är ”svårt att uppskatta framtida intäkter” från Anotos

Technology Licensing-avtal med HP men Anoto förväntar sig att avtalet kommer ha en ”betydande positiv inverkan” på Anoto verksamhet under de kommande åren.

Det framgår av dagens rapport.

Avtalet innehåller vissa exklusiva rättigheter för HP, inom produktsegmentet för arbetsstationer, ett produktsegment där HP har en ”dominerande marknadsposition”, enligt Anoto. Exklusiviteten är villkorad, bland annat av miniminivåer på inköp av produkter från Anoto under en fyraårsperiod.

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.