Corem säljer 19 fastigheter för 768 miljoner

Fastighetsbolaget Corem Property har i två separata affärer tecknat avtal om försäljning av 19 fastigheter till ett underliggande fastighetsvärde om 768 miljoner kronor, vilket är i linje med bokfört värde.
Rutger Arnhult är VD för Corem
Rutger Arnhult är VD för Corem

Det framgår av ett pressmeddelande.

I Huddinge säljs fastigheten Ellipsen 5 och i Linköping säljs tomträtterna till fastigheterna Magneten 2 och Megafonen 4. Fastigheterna har huvudsakligen ytor för lätt industri och lager, med en total uthyrningsbar area om 9 050 kvadratmeter.

I Jönköping och Huskvarna säljs 16 fastigheter med en total uthyrningsbar area om 60 000 kvadratmeter som huvudsakligen utgörs av lokaler för lager med inslag av kontor. I och med denna försäljning lämnar Corem Jönköping.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.