Handelsstopp i H&D Wireless efter rusning

Handeln i First North-listade H&D Wireless stoppades på måndagsförmiddagen, enligt ett meddelande från marknadsplatsoperatören Nasdaq.

Stoppet beror på icke offentliggjord insynsinformation, enligt börsmeddelandet.

På måndagsmorgonen meddelade H&D Wireless att teckningsperioden i den pågående företrädesemissionen förlängs och att bolaget tecknat ett intentionsavtal med ett bolag i Kina angående en investering i bolaget samt ett möjligt samriskbolag i Kina. Det senare kan ge licensavgifter till H&D Wireless, enligt pressmeddelandet.

“Avtalets värde beräknas till över 80 miljoner kronor exklusive licensavgifter beroende på vilka produkter som inkluderas”, skrev bolaget i morse.

Vid tidpunkten för handelsstoppet hade aktien i H&D Wireless stigit med drygt 36 procent.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.