Instalco förvärvar Selek Elentreprenad

Instalco köper Selek Elentreprenad som är specialiserade på elkraftinstallationer och instrumentering. Det framgår av ett pressmeddelande. De finansiella detaljerna är hemliga.
Instalco
Här har Instalcos nyligen förvärvade dotterbolag Norrtech utfört en installation av en fjärrvärmecentral. Umeå företaget Norrtech förvärvades i april i år och hade en omsättning på cirka 36 miljoner 2019 med 16 anställda.
Avesta-baserade Selek är grundat 1981, har 73 anställda och omsätter cirka 130 miljoner kronor.

”Selek är ett mycket välskött bolag som passar bra in i Instalco och breddningen av vårt industriområde. Selek blir ett mycket bra komplement till Instalcobolaget EKTK som också arbetar med elkraftsinstallationer”, säger Johan Larsson, affärsområdesansvarig Instalco Norr.

Instalco tillträde förvärvet den 11 december.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.