Millicoms ordförande slutar – VD tar över

Mobiloperatören Millicoms styrelseordförande Jose Antonio Rios Garcia slutar med omgående verkan och ersätts av VD Mauricio Ramos, enligt ett pressmeddelande.
Millicoms ordförande slutar – VD tar över - Millicoms VD Mauricio Ramos
Millicoms VD Mauricio Ramos

Jose Antonio Rios Garcia har lett styrelsen sedan 2019 men väljer nu att hoppa av för ägna sig åt andra professionella uppdrag, uppges det.

Mauricio Ramos tillträder som tillförordnad styrelseordförande. Han kommer att inneha denna roll fram till årsstämman i maj nästa år. Efter det väntas Ramos fortsätta som permanent styrelseordförande, vilket innebär att han kommer att sluta som VD för Millicom.

Utöver dessa ändringar meddelar Millicom också att Maxime Lombardini ansluter som ny operativ chef med start idag, fredagen den 1 september.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets