Moberg Pharma minskar förlusten

Läkemedelsbolaget Moberg Pharma redovisar en minskad förlust avseende kvarvarande verksamhet.
Moberg Pharma

Omsättningen var 2,7 miljoner kronor (0). Rörelseresultatet blev -4,8 miljoner kronor (-9,2).

Resultatet före skatt var -5 miljoner kronor (-9,8). Resultatet efter skatt blev -4 miljoner kronor (-5,1). Resultat per aktie hamnade på -0,21 kronor (-0,43).

”MOB-015 har potential att bli framtidens marknadsledare inom nagelsvamp. 70 procent av patienterna blir svampfria, vilket är världsledande för utvärtes behandling, men ökad vattenmängd i nageln ger en tillfällig vitfärgning som försvårar bedömningen av klinisk läkning. Kortare behandlingstid bör lösa problemet”, säger Anna Ljung, vd på Moberg Pharma, i en kommentar.

Företaget har lagt om räkenskapsåret till kalenderår. Perioden avser egentligen det andra kvartalet.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.