Net Ent faller efter sänkt rekommendation

Aktien faller med 10 procent i öppningshandeln.
Net Ent faller efter sänkt rekommendation - netnet-700_binary_6841710.png

DNB Markets sänker sin rekommendation för Net Ent till behåll från köp. Riktkursen sänks till 38 från 50 kronor.

Det framgår av ett morgonbrev.

Aktien handlas ned cirka 10 procent till 31:60 kronor på fredagen.

”Vi har blivit mer försiktiga om utsikterna för Net Ent, som en återspegling av en tuff start i det nyligen reglerade Sverige och då särskilt för Net Ent. De strukturella fundamentala förutsättningarna är fortsatt starka och bolagets handlingsplan bör slutligen bära frukt. Vi har emellertid sänkt våra estimat för vinst per aktie 2019-2020 med cirka 10 procent”, skriver DNB.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.