Här är alla filmer från SvD Börsplus Temadag Tillväxtbolag

Den 14 maj ägde SvD Börsplus temadag Tillväxtbolag rum och Börsplus prenumeranter var inbjudna att träffa ett flertal tillväxtbolag på plats. Bolagen som presenterade var Hexatronic, TagMaster, Enzymatica, LeoVegas, Sleepo och G5 Entertainment. Dagen modererades av SvD Börsplus Peter Benson.

Videon ovan visar livesändningen i sin helhet. Nedan finnes presentationerna uppdelade för respektive bolag.

Analyser och Bolagspresentationer:

Hexatronic med vd Henrik Larsson Lyon.

Tagmaster med vd Jonas Svensson.

Enzymatica med vd Fredrik Lindberg.

LeoVegas med Mårten Forste och Viktor Fritzén.

Sleepo med vd Philip Nickolsten.

G5 Entertainment med CFO Stefan Wikstrand.

Om SvD Börsplus Temadagar

Analystjänsten SvD Börsplus lanserades i april 2016 med målet att bli Sveriges erkänt bästa analysmedia. Vi har två måttstockar. Börsplus ska analysera fler aktier än någon annan och vi är inte nöjda om inte pricksäkerheten är i topp. Detta är löftet till Börsplus prenumeranter och det kommer vi aldrig att tumma på.

Dessutom är Börsplus medarrangör till temadagar som Bostadsdagen och nu Digitala Vinnare. Detta finansieras av de medverkande börsbolagen. Försäljningen sköts av Finwire.tv som är medarrangör av Börsplus Temadag Digitala Vinnare. Börsplus vaktar noga så att våra slutsatser inte färgas på ett sätt som försämrar kvaliteten i Börsplus analyser. Sammantaget är vi övertygade om att fördelarna för Börsplus prenumeranter överväger. Temadagarna ger både Börsplus analytiker och prenumeranter bättre möjligheter att träffa intressanta börsbolag. Det ligger helt i linje med Börsplus filosofi som är att ”fler insikter ger mer avkastning”.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.Här hittar du alla analyser

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel finns på www.svd.se. I juli 2019 migrerades denna och ett tusental andra artiklar över från SvD till analystjänsten Börsplus och därefter (april 2020) till Affärsvärlden. I vissa fall har delar av dessa artiklar dessvärre inte följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla tabeller, bilder, formatering eller rutor med tilläggsinfo. Om du vill vara säker på att läsa en artikel med helt fullständig information bör du alltså söka rätt på ursprungsversionen på www.svd.se. Ett enkelt sätt att hitta dit är att via en sökmotor som Google söka på ”SvD Börsplus + [Bolag] och/eller [Rubrik]”.