Aller Media förnyar avtalet med Readly

Aller Media och Readly har nu förnyat sitt samarbetsavtal.
Readly
Foto: Readly

I september kommunicerade Readly att Bonnier och Aller Media sagt upp det tidigare förlagsavtalet. Nu uppger Readly att Aller Media och Readly förnyat sitt samarbetsavtal.

”Det populära innehållet från Aller media uppskattas av Readlys prenumeranter och vi ser flera spännande möjligheter att ta samarbetet till nya nivåer för att öka deras räckvidd”, säger Ranj Begley, Chief Content Officer på Readly, i ett pressmeddelande.

Aller Media har samarbetat med Readly sedan 2013 och distribuerar idag över 70 titlar via den digitala prenumerationstjänsten.

”Plattformen ger oss tillgång till data som hjälper oss att utveckla vårt innehåll och våra varumärken vilket är ett bra komplement till våra egna data- och analysverktyg”, säger Lotta Cederbom, kommersiell direktör och vice VD på Aller Media.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco