Boozt höjer nedre delen av prognosen

E-handelsbolaget Boozt höjer de nedre delarna av sina prognoser för helåret efter en stark utveckling under det tredje kvartalet samt oktober-november.
Boozt höjer nedre delen av prognosen - boozt
Foto: Boozt

Boozt räknar nu med en nettoomsättningstillväxt om 13-15 procent och ett justerat rörelseresultat om 370-390 miljoner kronor för helåret.

”Vi är väldigt glada att se att vi har förmågan att vidhålla momentum trots den utmanande marknaden och att våra kunder fortsätter att köpa in i vårt varuhuskoncept. Det genomsnittliga ordervärdet fortsätter att öka och antalet kunder som köper i mer än en kategori är rekordhögt. Detta är ett bevis på vårt relevanta erbjudande i alla kategorier men också att vårt beslut om att investera i en stark lagerposition inför högsäsongen var korrekt”, uppger VD och medgrundaren Hermann Haraldsson.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets