Boule Diagnostics i nytt USA-avtal

Boule Diagnostics har genom sitt amerikanska dotterbolag slutit avtal med Novant Health Systems i USA om att vara huvudleverantör av treparts hematologisystem, enligt ett pressmeddelande.

Avtalet omfattar totalt ett fyrtiotal hematologisystem, inklusive utrustning, förbrukningsvaror, service och support fram till utgången av 2019. Instrumenten kommer börja levereras i slutet av året.

Novant Health System är ett icke-vinstdrivande nätverk av läkarmottagningar, öppenvårdskliniker och sjukhus i delstaterna North Carolina, Virginia, South Carolina och Georgia.

 

 

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här