Förlust för Global Gaming

Bettingbolaget Global Gaming, som under 2019 blev av med sin svenska licens, redovisar intäkter om 57,5 miljoner kronor för det fjärde kvartalet.

Rörelseresultatet landade på -26,6 miljoner kronor (18,0).

Det operationella kassaflödet var -43,2 miljoner kronor (7,7).

Bolagets mål för 2020 är att ”återigen vara ett lönsamt och vinstgivande företag.”

”Vårt första delmål är att vara minst break-even under första halvåret och att därefter leverera stabilt växande svart siffror”, skriver bolagets vd Tobias Fagerlund i rapporten.

Han pekar vidare bland annat på 2020 ”har börjat tillfredsställande”. Januari levde upp till bolagets högt ställda förhoppningar, heter det vidare.

Han skriver även att bolaget ”har kontroll på kostnaderna” och pekar särskilt på marknadsföringsområdet där bolaget inte har åtagande av samma storlek som i början av 2019.

”Det är en bra bit kvar för oss innan vi har återhämtat oss ifrån 2019 års bakslag och visst är det mycket som kan gå oss emot”, skriver han också i vd-ordet.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.