Här är nästa storbank att titta på neddragning i Asien

Bank of America tycks haka på Goldman Sachs. Den amerikanska storbanken planerar också neddragningar i den asiatiska divisionen för investmentbanking, rapporterar Reuters och hänvisar till källor.

Totalt kan cirka två dussin arbetstillfällen komma att försvinna. Rivalen Goldman Sachs meddelade i fredags att man låter nära 30 procent av den 300 personer tunga styrkan i Asien, med undantag av Japan, gå.

Neddragningarna på Bank of America väntas drabba de största kontoren för banken vilket ligger i Japan, Singapore och Hongkong. Beslutet ligger i linje med de årliga besparingarna, uppger en källa.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.