Kambi-grundaren Kristian Nylén avgår som VD

Sportboksleverantören Kambis grundare och vd Kristian Nylén har meddelat styrelsen att han avser att avgå från sin roll under året.
Kambi-grundaren Kristian Nylén avgår som VD - Kambi-liten
Kambi

Avgången sker när en efterträdare är klar.

Kristian Nylén grundade Kambi tillsammans med Anders Ström 2010.

”Beslutet att lämna min tjänst på Kambi efter så många trevliga år har varit svårt, men det har främst drivits av min önskan att tillbringa mer tid med min unga och växande familj”, uppger han i en kommentar.

Han fortsätter.

”Som medgrundare är mitt hjärta och min professionella lojalitet fast förankrad i Kambi, därför är jag hedrad över att acceptera valberedningens förslag att gå med i styrelsen. I väntan på att bli vald vid den kommande årsstämman ser jag fram emot att fokusera mer intensivt på de strategiska aspekterna av vår verksamhet, men min omedelbara uppmärksamhet ligger fortfarande på att driva Kambi framåt i min nuvarande roll.”

Kambi inleder en process med att finna en ersättare omgående.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets