Kindred fortsätter hålla stängt för nederländska invånare 

Bettingbolaget Kindred har beslutat att fortsatt hålla sina tjänster nedstängda för nederländska invånare till dess att en licens erhållits av den nederländska spelmyndigheten. Det framgår av ett pressmeddelande.
Kindred
”Kindred står redo att ansöka om en licens senare under det fjärde kvartalet 2021. Givet en framgångsrik ansökningsprocess ser Kindred fram emot att erhålla en licens under det andra kvartalet 2022”, skriver bolaget.

I slutet av september meddelade Kindred att man tillfälligt upphörde med tjänster till nederländska invånare och att man då skulle söka vidare klarhet om de senaste policyförändringarna i landet. Nu står det alltså klart att bolaget håller sig från Nederländerna fram tills att man fått en licens.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.