Lime öppnar kontor i Nederländerna

Företaget som säljer kundhanteringssystem menar att det finns likheter med den nordiska marknaden.

Lime öppnar kontor i Nederländerna och får därmed verksamhet utanför Norden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Lime valde Nederländerna för sin expansion utanför Norden till stor del beroende på att det finns likheter med den nordiska marknaden.

“Under 2020 kommer fokus att ligga på att få igång försäljningen och etablera en lokal, långsiktigt hållbar verksamhet med dedikerade medarbetare. Liksom i Norden kommer Lime primärt att satsa inom de industrivertikaler där bolaget har stark expertis, initialt med extra stort fokus på partihandel men också fastighet och energi”, skriver bolaget om satsningen.

Lime noterades på Stockholmsbörsen i slutet av 2018.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.