Med bord i Moskva
Det ryska köket är särpräglat och rikt. Förutom vodka och kaviar kan man njuta av rätter som soppan okrosjka, de bakade färsbiffarna pirozjki och rödbetssoppan borsjtj. Här är några prylar som sätter guldkant på middagsbjudningen.
text: Vendela Lenner
Kommentera artikeln
I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.
Grundreglerna är:
- Håll dig till ämnet
- Håll en respektfull god ton
Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.