Pareto: Denna aktie kan lyfta idag

Stillfronts nya marginalmål väntas ge en positiv effekt för aktien i onsdagens handel. Det skriver Pareto Securities i en kommentar.
Pareto: Denna aktie kan lyfta idag - aktier-index-penna-affarsvarlden-700_binary_6895032.jpg

Stillfront, som har kapitalmarknadsdag på onsdagseftermiddagen, har levererat uppdaterade finansiella mål på morgonen som omfattar perioden 2020-2022. Bland annat siktar gamingbolaget på en justerad ebit-marginal på omkring 35 procent. Pareto har ingen prognos för 2022 men konstaterar att mäklarfirmans estimat för perioden 2019-2021 är en marginal på 30-32 procent.

Samtidigt betecknar Pareto Stillfronts mål att nå en omsättning på 4 miljarder kronor 2022 som ”uppnåeligt”.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.