Stenhus Fastigheter backar i premiärhandeln på First North

Stenhus Fastigheter började i dag den 24 november att handlas på First North. Fastighetsbolaget är inriktat på offentliga fastigheter och kommersiella fastigheter med geografiskt fokus på Storstockholm.
Stenhus Fastigheter backar i premiärhandeln på First North - Stenhus Fastigheter
.
Bolaget genomförde inför noteringen en nyemission på 600 miljoner kronor där fastighetsbolaget Balder och Länsförsäkringar Fonder var ankarinvesterare.

Aktien har hittills idag handlats till 9,999 kronor som högst betalt och till 9,400 kronor som lägst betalt. Klockan 10:20 var senast betalt 9,701 kronor, vilket är 3,0% lägre än teckningskursen på 10 kronor per aktie. Aktier för 5,7 miljoner kronor har bytt ägare hittills idag. Bolaget har 70,25 miljoner aktier utestående och börsvärdet är 681 miljoner kronor räknat på senast betalt.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets