Swedbank sätter köp på Assa Abloy i nytt trading case

Swedbank ser ett tilltagande köpintresse för låskoncernen Assa Abloy och i ett nytt trading case i dag får aktien köp med stop-loss 181 kronor.
Swedbank sätter köp på Assa Abloy i nytt trading case - assa-abloy-affarsvarlden-700_binary_6875855.png
”Aktien har än så länge haft en relativt modest återhämtning och har än så länge endast tagit tillbaka hälften av den kraftiga sättningen. Den senaste tiden har också aktien rört sig nära nog helt i sidled, vilket indikerar att balans rått mellan köpare och säljare. Efter att det stigande trendkanalstödet från botten i mars nu nåtts har dock indikationer på ett tilltagande köpintresse erhållits, då aktien nu ser ut att bryta upp ur den volatilitetssammandragning som skett, samtidigt som den långa trenden i form av 200 dagars glidande medelvärde nu är på väg att brytas”, skriver Swedbank i caset.

De fortsätter:

”Aktien har också ett stigande momentum vad gäller dess rekommendationsvärde, och då den aggregerade riktkursen nu nåtts ser vi det snarare som troligt att analytikerestimaten på aggregerad basis kommer att höjas än att rekommendationen kommer att sänkas”.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco