Platsannonser

Legal Counsel till PayEx

Vill du arbeta i en snabbt föränderlig miljö med fokus på innovation? Vill du bli en del av en av Nordens främsta företag inom betallösningar? Då ska du söka rollen som Legal Counsel på PayEx.

Starka tillsammans – Bli en av ossSom en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt, samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder. Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning, är vi rätt arbetsplats för dig.  

Group Legal:

Är en supportfunktion som stöttar verksamhetens två affärsområden med legal rådgivning avseende PayEx betallösningar och tjänster inom verksamhetens hemmamarknader i Norden och Baltikum. Inom Group Legal jobbar du med sju jurister som tillsammans biträder samtliga bolag i verksamheten. Enheten kommer inom kort att utökas med tre bolagsjurister i Baltikum.

Som Legal Counsel kommer du att rapportera till Head of Legal Swedbank Pay och bl.a. att upprätta, granska och förhandla avtal med våra kunder, partners och leverantörer; stötta organisationen i frågor runt, och implementering av, olika regelverk; samt delta som representant för legal i olika projekt.

Vad erbjuder vi och vad ingår i din roll

Vårt uppdrag är att tillhandahålla effektiv, affärsmässig och ändamålsenlig juridisk rådgivning samt vara med och utveckla och bidra till affären. Som jurist i Group Legal jobbar man nära verksamheten. Du får ett stort kontaktnät och en god inblick i många olika delar av verksamheten. Stödja verksamheten i avtalshantering med kunder och partners samt att få delta i diverse sido- och utvecklingsprojekt som till exempel att ta fram en ny produkt.

Vi letar efter dig som: 

Är ambitiös, analytisk, lösningsorienterad och älskar att jobba inom betalningsbranschen. Vårt hjärta slår lite extra för att aktivt bidra till att utveckla verksamheten och våra tjänster och vi strävar efter att hela tiden sätta affärens behov i fokus. Om detta stämmer in på dig och du tycker om att jobba i konstant förändring, har förmåga att arbeta brett inom flera olika legala områden samt gillar att samarbeta – Då är du rätt för oss!

Erfarenheter och kvalifikationer

  • Jur.kand. examen och minst 3–5 års arbetslivserfarenhet från kvalificerat juridiskt arbete på advokatbyrå och/eller bolag inom betalområdet (payments).
  • Erfarenheter av, och kunskaper inom, kortinlösen (acquiring) är meriterande.
  • God förmåga att arbeta i en mångkulturell miljö på både svenska och engelska.
  • Initiativförmåga och trivs att arbeta med problemlösning.
  • God förmåga att arbeta strukturerat och prioritera uppgifter under tidspress i en föränderlig arbetsmiljö.
  • Lätt att samarbeta, har stor social kompetens och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vad kan vi erbjuda dig?

Tillsammans med drivna och inspirerande kollegor får du vara en del av ett team som drivs av att göra skillnad i organisationen. Du får vara med i arbetet med att fortsatt utveckla funktionens arbetssätt och metodik i en spännande och expansiv tid. Hos oss fokuserar vi på alla våra medarbetares välmående, bland annat genom friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt genom diverse sociala aktiviteter på kontoren.

Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö med ett modernt kontor centralt beläget i Stockholms innerstad. Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega som tillför professionalism, öppenhet, en positiv inställning samt nya idéer till teamet. Du, precis som dina nya kollegor på plats, är en lagspelare som sätter samarbete och verkningsfull kommunikation högt på agendan.

Ansökan

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ron Cohen på tel 073 518 51 88 eller e-post: ron.cohen@sharprecruitment.se. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!

PayEx ärNordens främsta experter på kompletta betallösningar och består av två affärsområden: PayEx Ledger & Factoring och Swedbank Pay. 

Ledger & Factoring erbjuder tjänster inom faktura- och reskontrahantering, inkasso, kredithantering och finansiering.  Swedbank Pay erbjuder kompletta betallösningar för återförsäljare och e-handel. 

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.