Innehåll från annonsör

Låt biosalongen bli företagets eventarena

Värdet av att träffas och skapa minnesvärda upplevelser face-to-face ökar alltmer i vår digitala värld. Ett sätt att locka kunder är att bjuda in till ett exklusivt filmevent på biograf.
Låt biosalongen bli företagets eventarena - SF_1_binary_6926874.jpg

Möjligheten att hyra en biosalong för ett kundevent har funnits länge och varje år skapas många oförglömliga kundupplevelser på bio.

Det är blir allt viktigare för företag att träffa sina kunder och anpassa upplevelser för att fånga deras uppmärksamhet. Där ser vi att bioupplevelsen ger ett positivt intryck som lever kvar länge hos gästerna berättar Marina Ljungberg, Marknadsförings- och kommunikationsansvarig på SF Bio Möten & Event.

Mest uppskattade brukar vara event med ”gala-touch” där man rullar ut röda mattan och serverar på bubbel och snittar.

Det påminner om våra galapremiärer och lockar många gäster. Man kan även visa utvalda filmer före biopremiär vilket förhöjer känslan av exklusivitet.

I samband med biovisningen kan man mingla med sina gäster och sedan hålla en egen presentation på bioduken före filmen. Företaget kopplar då det egna varumärket till den exklusiva VIP-känslan av egen biovisning.

Det är ett annorlunda och väldigt attraktivt sätt att skapa och förstärka kundrelationer på. Vi har biosalonger i 16 av Sveriges största städer så man kan också nyttja möjligheten med samma upplägg på flera olika platser.

SF Bio har såväl mindre som större salonger, från 35 till 700 platser, vilket skapar förutsättningar för många olika typer av event.

Hos oss kan man hålla alltifrån frukostseminarium och konferenser till produktlanseringar, bolagsstämmor och mässor. Oavsett om du planerar ett mindre möte eller ett stort event så vägleder vår personal dig, allt för att du ska kunna fokusera på det som är viktigt nämligen dina gäster och ditt budskap.

Läs mer och boka här

Denna artikel är en annons, den är inte skriven av journalisterna på Affärsvärldens redaktion
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.