ACQ Bure redovisar som väntat förlust

SPAC-bolaget ACQ Bure redovisar som väntat ingen omsättning och en förlust i det andra kvartalet.
ACQ Bure redovisar som väntat förlust - henrik-blomquist-bure-affarsvarlden-700_binary_6858528.png
Henrik Blomquist.
Rörelseresultatet blev -2 miljoner kronor. Resultatet efter skatt blev -2 miljoner kronor. Resultat per aktie hamnade på -0,06 kronor. Likvida medel uppgick till 3 455,1 miljoner kronor.

ACQ har till syfte att inom 36 månader förvärva ett nordiskt, hållbart kvalitetsbolag med ett bolagsvärde på 3–7 miljarder kronor.

“Årets andra kvartal var det första kvartalet för ACQ med en ‘riktig’ verksamhet. Efter börsnoteringen i slutet av mars inleddes arbetet med att hitta ett investeringsobjekt. Vi har bl.a. presenterat verksamheten för företag, entreprenörer samt olika typer av rådgivare. Intresset har varit stort för att förstå ACQ och dess roll på marknaden”, skriver VD Henrik Blomquist i rapporten.

Förvärvsmarknaden har fortsatt att vara stark.

ACQ Bure, Mkr Q2-2021
Rörelseresultat -2
Nettoresultat -2
Resultat per aktie, kronor -0,06
Likvida medel 3 455,1
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.