Adam Schatz blir ny vd för Bygghemma

E-handelsbolaget Bygghemma uppger i ett pressmeddelande att finanschefen Adam Schatz tar över som ny vd och chef för segment Heminredning.
Pressbild: Bygghemma Group Foto: unknown

Den nuvarande tillförordnade vd:n och chefen för Heminredning, Martin Edblad, övergår till en nyinrättad tjänst som ansvarig för strategi och företagsaffärer, M&A.

Vidare uppges det att Jesper Flemme tar över efter Adam Schatz som tillförordnad finanschef. Han är idag Head of Financial Controlling & Group Reporting på Bygghemma.

Efter förändringarna, som trädde i kraft på torsdagen den 20 februari, består koncernledningen av vd Adam Schatz, finanschefen Jesper Flemme och operativa chefen Mikael Olander.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här