Affärsvärlden är bäst i Sverige – igen

För det tjugoandra året i följd vinner Affärsvärlden den prestigefulla utmärkelsen som Årets affärsmagasin.

Finansmarknadsproffsen utser åter Affärsvärlden till Sveriges bästa ekonomimagasin.

– Det känns väldigt kul och vi vill tacka alla som har röstat på oss. Vi ska göra vårt bästa för att hålla fanan högt, säger Affärsvärldens chefredaktör Erik Wahlin.

Dagens Industri utnämndes till Årets dagstidning och Årets ekonomijournalist blev tidningens Henrik Mitelman. Utmärkelsen för Årets TV och radio gick till Ekonomiekot.

Rankningen av svenska affärsmedier och ekonomijournalister sker via en enkät ställd till personer som i yrket läser ekonomiska och finansiella nyheter. De utvalda respondenterna är personer som tillhör olika yrkesgrupper från hela kapitalmarknaden. Enkäten genomförs årligen av pr-byrån Hallvarsson & Halvarsson.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.