Affärsvärldenfonden på PPM:s fondtorg

Affärsvärldenfonden fortsätter att etablera sig på nya plattformar. Nu går det även att placera PPM-pengarna i fonden.

Affärsvärldenfonden startade formellt vid årsskiftet och lanserades bredare i mitten av januari. Sedan dess har fonden blivit tillgänglig på flertalet större oberoende fondtorg, som Nordnet, Avanza och Fondmarknaden.se. Nu finns fonden även på Pensionsmyndighetens fondtorg, vilket gör det möjligt för alla som har så kallade PPM-pengar att placera dessa i Affärsvärldenfonden.

Fonden investerar i aktier som bedöms köpvärda på 3-5 års sikt med utgångspunkt i modeller och principer som Affärsvärldens börsredaktion tillämpar. Affärsvärldenfonden förvaltas av Håkan Lundmark på Lundmark & Co Fondförvaltning och Affärsvärldens börsredaktion sitter i fondens placeringsråd.

 

 

nullnullOBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.