Goldman Sachs planerar fler nedskärningar

Investmentbanken Goldman Sachs ska göra en ny runda av uppsägningar men den blir inte lika stor som den i september när cirka 400 anställda fick gå. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor.
Goldman Sachs
Foto: Richard Drew/TT
Nedskärningarna kommer efter att banken i januari sagt att det skulle spara över en miljard dollar i kostnader. Men i samband med att coronapandemin bröt ut har man lagt locket på för nedskärningar. Dessa har först återupptagits under hösten och ledningen väntas gå framåt ännu mer med dem under det kommande året, enligt uppgift.

I en kommentar till nyhetsbyrån uppger Goldman Sachs att man har “fattat beslutet att gå framåt med en modest runda av uppsägningar”.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Alligator Bioscience
Annons från VECKANS FÖRETAG