Hövdings börsintroduktion kraftigt övertecknad

Hövding har nu slutfört erbjudandet till allmänheten i Sverige att teckna aktier i bolaget och meddelar samtidigt att erbjudandet var "kraftigt övertecknat".

Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolagets ansökan om listning på Nasdaq First North har godkänts och första dag för handel med Hövdings aktier är den 16 juni 2015.

Priset per aktie i erbjudandet uppgick till 18 kronor. Genom erbjudandet tillförs bolaget 60 miljoner kronor före avdrag för emissionskostnader.

”På grund av det stora intresset från allmänheten har lottning genomförts för att avgöra vilka som får tilldelning. De tecknare från allmänheten som fått tilldelning har erhållit minimiposten om 300 aktier. Antalet aktieägare kommer efter erbjudandet uppgå till drygt 1.850”, skriver bolaget.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.