Infrea godkänns för notering på Stockholmsbörsen

Byggbolaget Infrea har godkänts för notering på Nasdaq Stockholms huvudlista. Godkännandet förutsätter att vissa sedvanliga villkor uppfylls, däribland att ett prospekt godkänns och registreras av Finansinspektionen. Det framgår av ett pressmeddelande.
Stockholmsbörsen
Foto: Joakim Ståhl / SvD / TT
Sista dag för handel på First North blir den 28 juni och första dag för handel på Nasdaq Stockholms huvudlista är den 29 juni. Aktien kommer handlas på segmentet Smallcap.

”Sedan vår börsintroduktion på First North i maj 2018 har Infrea kontinuerligt utvecklats inom vår nisch, Mark & Anläggning och Vatten & Avlopp. Vi har välkomnat fler lokalt starka bolag till vår grupp och vår omsättning samt resultatet har växt år för år. Att nu noteras på Nasdaq Stockholm är förutom en kvalitetsstämpel även en viktig milstolpe i vår fortsatta utveckling”, säger Tony Andersson, VD och koncernchef på Infrea.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets