Investor kommer inte ge en andra utdelning

Investmentbolaget Investor kommer inte lämna en andra utdelning utöver de 9 kronor per aktie som betalades ut i juni 2020. Det beskedet lämnar Investor inför dagens kapitalmarknadsdag.
Investor kommer inte ge en andra utdelning - johanforssell_binary_6855336.jpg
Johan Forssell
På kapitalmarknadsdagen, som börjar klockan 12.30, kommer Investor att ge en uppdatering av sina strategiska prioriteringar och modell för engagerat ägande. Bolagen inom Patricia Industries kommer att presenteras och Mölnlycke kommer att bekräfta fortsatt stark tillväxt under oktober.

”Investor gick in i krisen med en stark finansiell position och jag är imponerad av hur ledningarna i våra bolag har hanterat detta utmanade år. Vi är fullt fokuserade på att även framöver skapa värde. Vi har en bevisad ägarmodell, marknadsledande bolag med hög exponering mot accelererande trender och ett starkt industriellt nätverk som bidrar till fortsatt värdeskapande”, kommenterar Johan Forssell, Investors koncernchef och VD.

Investors utdelningspolicy kvarstår, uppger bolaget vidare.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.