Investor kommer inte ge en andra utdelning

Investmentbolaget Investor kommer inte lämna en andra utdelning utöver de 9 kronor per aktie som betalades ut i juni 2020. Det beskedet lämnar Investor inför dagens kapitalmarknadsdag.
Johan Forssell
På kapitalmarknadsdagen, som börjar klockan 12.30, kommer Investor att ge en uppdatering av sina strategiska prioriteringar och modell för engagerat ägande. Bolagen inom Patricia Industries kommer att presenteras och Mölnlycke kommer att bekräfta fortsatt stark tillväxt under oktober.

”Investor gick in i krisen med en stark finansiell position och jag är imponerad av hur ledningarna i våra bolag har hanterat detta utmanade år. Vi är fullt fokuserade på att även framöver skapa värde. Vi har en bevisad ägarmodell, marknadsledande bolag med hög exponering mot accelererande trender och ett starkt industriellt nätverk som bidrar till fortsatt värdeskapande”, kommenterar Johan Forssell, Investors koncernchef och VD.

Investors utdelningspolicy kvarstår, uppger bolaget vidare.    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här