”Investor skapar värde – Volvo kan dela ut delar av enorma kassan”

Swedbanks kunder trycker på köpknappen just nu, säger kapitalförvaltare och lägger till att Investor är en av två heta aktier.
Investor
Investor och Volvo är heta aktier bland Swedbanks kunder.

Det är i en uppdatering på Aktiellts hemsida som kapitalförvaltaren Sebastian Martinsson får frågan om kunderna är på köp- eller säljsidan. Han svarar att kunderna är ”på köpsidan”.

”Majoriteten av rapporterna har hittills varit bra och det bidrar till att fler återigen köper på sig aktier”, säger han.

När han får frågan om vilka som är de hetaste aktierna för tillfället, blir svaret:

Investor och Volvo dominerar mina samtal. Båda bolagen redovisade fina siffror i sina rapporter. Investor skapar värde över lång tid och Volvo har en enorm kassa som till viss del ska användas till en stor utdelning.”

Swedbank meddelade för övrigt tidigare i veckan att de behåller sin övervikt i aktier i sin allokering. Det kan du läsa mer om genom att trycka här.

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG