Kindred förlänger kredit och tar in fler långivare

Bettingbolaget Kindred väljer att utnyttja den ettåriga förlängningsmöjligheten för sitt revolverande kreditfacilitetsavtal, enligt ett pressmeddelande.
Kindred

Bolaget tecknade kreditfaciliteten på 216,7 miljoner euro med två banker i november förra året. Det förlängs nu till november 2025.

I avtalet ingick också obundna åtaganden (en så kallad accordion feature) på 108,3 miljoner euro som gör det möjligt att öka det totala åtagandet upp till 325 miljoner euro. Kindred väljer nu att utnyttja 40 miljoner euro av denna option.

Kindred meddelar också att de utökar sin grupp av långivare med en tredje internationell bank.

Enligt bolaget syftar åtgärderna till att ytterligare öka den finansiella flexibiliteten samt stödja dess tillväxtinitiativ och långsiktiga strategi.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG