Måndagens nya köpråd

En storbank och ett telekombolag får köprekommendatioenr på måndagen.

Deutsche Bank höjer sin rekommendation för Nordea till köp från behåll. Riktkursen är 7:65 euro. Det framgår av Bloomberg.

ABG Sundal Collier återupptar sin bevakning av Ericsson med rekommendationen köp och en riktkurs på 100 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Ericsson B stängde på 85:04 kronor på fredagen.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för EQT till behåll från köp. Det framgår av Bloomberg.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Holmen till behåll från köp. Det framgår av Bloomberg.

RBC Capital Markets sänker rekommendationen för Hansa Biopharma till sector perform från top pick. Riktkursen sänks från 300 till 110 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Aktien handlades för dagen 11 procent ned till kurser strax över 65:50 kronor på måndagsförmiddagen, efter att kursen rasat 39 procent på fredagen. Detta sedan amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA meddelat önskemål om nytt genomförande av en klinisk studie med imlifidase.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här