Måndagens nya rekar

Det är idel rekommendationssänkningar bland analyshusen.
Måndagens nya rekar - penna-papper-700_binary_6964328.jpg

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Autoliv till behåll från köp. Riktkursen sänks till 90 från 96 dollar. Det framgår av en uppdatering från banken.

SEB Equities höjer samtidigt riktkursen för Autoliv till 915 kronor från 835 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg.

Aktien stängde på 804 kronor jämnt på fredagen.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Indutrade till behåll från köp. Riktkursen höjs till 305 från 295 kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

Handelsbanken Capital Markets sänker även sin rekommendation för Electrolux till behåll från köp. Riktkursen sänks till 270 från 280 kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

Även Kepler Cheuvreux sänker sin rekommendation för Electrolux till behåll från köp. Riktkursen är 270 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Thule till behåll från köp. Riktkursen är 215 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Även Pareto Securities sänker sin rekommendation för Thule till behåll från köp. Riktkursen är 220 kronor. Det framgår av en analys.

Aktien stängde fredagens handel på 208 kronor jämnt.

Pareto Securities sänker även sin rekommendation för Metso till behåll från köp. Riktkursen höjs till 36 från 35 euro. Det framgår av ett marknadsbrev.

SEB Equities sänker sin rekommendation för Sweco till sälj från behåll. Riktkursen höjs till 280 från 266 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Aktien stängde fredagens handel på kursen 318 kronor jämnt.

SEB Equities sänker även sin rekommendation för Probi till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 230 kronor, från 255 kronor. Det framgår av en analys.

Aktien stängde fredagens handel på kursnivån 273:50 kronor.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Indutrade till sälj från behåll. Riktkursen är 259 kronor. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

Aktien stängde på 298:60 kronor på fredagen.

Pareto Securities höjer vidare riktkursen för Kindred till 83 kronor från 69 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Credit Suisse höjer sin rekommendation för Boliden till neutral från underperform. Riktkursen höjs till 245 från 205 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Carnegie höjer riktkursen för Swedish Match till 500 kronor från 470 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 454:50 kronor på fredagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Scandic Hotels till 121 kronor från 107 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett marknadsbrev.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.