Multiq vänder till vinst

Multiq redovisar ökade intäkter och vänder till vinst i fjärde kvartalet 2018 jämfört med samma kvartal föregående år.

Intäkterna steg till 43,7 miljoner kronor (26,3), en ökning med 66 procent mot föregående år.

Rörelseresultatet blev -0,2 miljoner kronor (-3,3). Resultatet före skatt var 0,1 miljoner kronor (-2,8). 

Resultatet efter skatt blev 0,9 miljoner kronor (-0,4). Resultat per aktie hamnade på 0,01 kronor (0,00).

“För framtiden ser vi fortsatt mycket goda möjligheter för Multiq med ett tydligt fokus att visa långsiktig tillväxt och resultat”, kommenterar tillförordnad vd Lars Pålsson i bokslutskommunikén. 

“Marknaden för digital skyltning bedöms växande i volym och sjunkande i pris, sammanlagt något växande i omsättning. Detta gäller såväl Sverige som i vår övriga marknad. Större aktörer får en fördel i skalbarhet. Vår avsikt är att tillhöra de största aktörerna och växa genom både egen tillväxt och köp av verksamheter”, skriver bolaget om utsikterna.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här