NTG lägger planer på omvänt förvärv på is – handeln återupptas

Efter beskedet från NTG, Net Trading Group, om att planerna på ett omvänt förvärv läggs på is har NGM beslutat att handeln i aktierna ska återupptas klockan 15.15.
NTG lägger planer på omvänt förvärv på is – handeln återupptas - omx-monitor-700_binary_6946998.jpg
På grund av den oförklarliga kursuppgången för NTG, Net Trading Group, har planerna på ett omvänt förvärv lagts på is för närvarande.
Det beskedet ges efter att aktien under förmiddagen handelsstoppats på NGM-börsen. Aktien var då upp nära 19 procent efter att ha rusat över 300 procent under gårdagen.Den 19 maj informerade bolaget om att målet var att hitta en lämplig verksamhet för ett omvänt förvärv för att undvika likvidation och avnotering från NGM. Parterna var redo att underteckna ett avtal före 15 juni, förutsatt beslut vid extra bolagsstämma i de båda bolagen.

Men affären blir nu alltså inte av, vilket ”beror på grundläggande förhållanden, inklusive att det nuvarande marknadsvärdet för NTG inte kommer att kunna spegla det verkliga värdet på ett nytt, sammanslaget företag.”

I övrigt meddelas att valberedningen föreslår årsstämman den 29 juni att föreslå omval av nuvarande styrelseledamöter Thommy Nilsson, Petter Sørlie samt Erik Andersch.

Orderläggning är möjlig från 15.05, enligt ett börsmeddelande. Handeln kommer fortsatt att ske under observation.
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco