Nya Affärsvärlden.se är här

En efterlängtad uppdatering av Affärsvärlden.se är här – vi hoppas du ska gilla den.

Det har gått fem år sedan Affärsvärlden.se fick en rejäl omgörning senast. Nu är det dags igen.

– Efter månader av hårt arbete från utvecklare, redaktion och många andra kan vi äntligen rulla åt den nya sajten till er läsare, säger Affärsvärldens chefredaktör Erik Wahlin.

Den nya sajten ser inte bara trevligare ut, den är också responsiv, det vill säga den fungerar lika smidigt oavsett enhet du väljer att besöka vår sajt med.

– Inte minst vi som allt oftare följer nyhetsflödet och marknaden i mobilen eller på surfplatta får en mycket snabbare och tajtare upplevelse, säger Erik Wahlin.  

Är det här en slutprodukt för Affärsvärlden?

– När Affärsvärlden.se startade i slutet på 1990-talet var det en av Sveriges absolut första nyhetssajter, så allt annat än att ligga först i utvecklingen är ett steg tillbaka, säger han.

Om du vill återkoppla något, har frågor eller stöter på bugg, mejla utveckling@talentum.se.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Carnegie Fonder