Realtid genomför nyemission

Styrelsen i Realtid Media har, med stöd av bemyndigande från årsstämman, beslutat att genomföra en företrädesemission om högst 1,93 miljoner aktier.

Bolaget kommer vid fullteckning att tillföras 3,87 miljoner kronor före emissionskostnader. Det framgår av ett pressmeddelande.

Villkoren innebär att fem gamla aktier ger rätt att teckna en ny aktie till teckningskursen2 kronor per aktie. Avstämningsdag är den 16 februari och teckningstiden löper från 18 februari till 4 mars. Nyemissionen sköts av Eminova Fondkommission.

Realtid Media har tidigare sagt sig sträva efter att notera aktien på Aktietorget. Något nytt i den frågan framkommer inte i pressmeddelandet.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.