Skistar ser rekordintresse inför jul och nyår i Sälen

Skidanläggningsbolaget Skistar rapporterar att det råder att rekordintresse inför årets jul- och nyårsveckor i Sälen där ökningen i bokningsläget ligger på 33 procent i jämförelse med föregående år.
skistar
Svemester-trenden är fortsatt stark och årets jul- och nyårsperiod är särskilt gynnsam i år: en extra vecka i kalendern gör att sex dagars ledighet kan ge upp till 16 dagars sammanhängande semester, skriver Skistar i ett pressmeddelande.

Inför vintersäsongen har Skistar utvecklat flera digitala lösningar för att göra det smidigare för gästen men också för att på ett tryggt och säkert sätt undvika smittspridning kopplat till covid-19.

”Gästerna får bland annat möjlighet att ladda sitt SkiPass i Skistars app ända fram till man kliver på liften, digital incheckning införs för ett stort antal boenden samt mobila nycklar för cirka 500 stugor och lägenheter. Dessutom finns möjlighet till hemkörning av skidhyra till gäster i Sälen”, skriver Skistar.

Vid den senaste delårsrapporten från Skistar i juni låg bokningsläget totalt på en ökning med plus 1 procent jämfört med tidigare år under samma period (sep 2019 – maj 2020). En uppdaterad siffra för samtliga destinationer kommer att kommuniceras i samband med Skistars nästa delårsrapport och bokslutskommuniké den 1 oktober.