Storägare säljer aktier i NCAB för 248 miljoner kronor

Storägaren R12 Kapital har den 11 november sålt 4,44 miljoner aktier i mönsterkortbolaget NCAB Group. Samtidigt så köper en styrelseledamot för 24 miljoner kronor.
Storägare säljer aktier i NCAB för 248 miljoner kronor - ncab
Foto: NCAB

Aktierna såldes till kursen 56 kronor per aktie, en affär på 248,4 miljoner kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Styrelseledamoten Hans Ramel har den 11 november köpt 435 000 aktier i NCAB Group där han är styrelseledamot. Aktierna köptes till kursen 56 kronor per aktie, en affär på 24,4 miljoner kronor. Hans Ramel är en större ägare i R12 som i sin tur är största ägare i NCAB. Han ägde tidigare inga aktier i NCAB privat.

Styrelseledamoten Hans Ståhl å sin sida, har den 11 november sålt 2 miljoner aktier till ett värde av 112 miljoner kronor.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.