Stålmagnaten tar 900 000 i månadsavgift av filmstjärna

Leroy Schecter, ägare och ordförande i ståltillverkaren Marino-Ware Industries, hyr just nu ut sin lägenhet på 35:e våningen på 15 Central Park West för 900 000 kronor i månaden, skriver New York Post.

År 2008 köpte Leroy Schecter den drygt 560 kvadratmeter stora lägenheten i New York-fastigheten 15 Central Park West för 18,9 miljoner dollar.

Fyra år senare lade han ut den till försäljning för 95 miljoner dollar. Utgångspriset har därefter sänkts i två omgångar, senast i november 2013 när prislappen sattes till 70 miljoner dollar.

Nu verkar stålmagnaten ha övergett försäljningsplanerna och valt att hyra ut lägenheten i stället. Hyresgästerna är inga mindre än filmstjärnan Robert de Niro och hans fru Grace Hightower.

Paret har tidigare bott i närliggande 88 Central Park West men tvingades flytta sommaren 2012 på grund av en brand i fastigheten. Sedan dess har de bott i West Village men har nu alltså flyttat in i 15 Central Park West. Månadsavgiften ligger enligt amerikanska medier på 125 000 dollar, drygt 900 000 kronor.

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets
Annons från Invesco