Mobiltelefonen som kan ersätta din vanliga dator

Samsungs mobilexpert svarar på frågorna krin prestanda, videoredigering, S Pen och varför Note10 och Note10+ är Samsungs kraftfullaste mobiltelefoner hittills.

I början på augusti presenterade Samsung nya Note10 och Note10+. Mobiltelefonerna är framtagna för användare som söker den högsta prestandan, och passar både för arbetet och på fritiden. Med Note10 och Note10+ får användaren en laptop, videokamera, spelkonsol och intelligent penna i ett.

– Tack vare en helt ny Samsungprocessor är Galaxy Note10 hela 20 % snabbare än Galaxy Note9. Trots den ökade kraften är den strömsnålare och batteriet ger mer tid för arbete, skapande och underhållning, berättar Andreas Bergqvist, Samsung Sveriges produktchef på mobilsidan.

Läs hela artikeln på NyTeknik.se

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.