Affärsvärlden bäst igen

Affärsvärlden får nu ytterligare en utmärkelse som årets bästa affärsmagasin.

Det är Financial Hearings som i sin rankning av Sveriges bästa analytikerhus och ekonomimedier som utser Affärsvärlden till vinnare i kategorin. Totalt 14 magasin tävlade om utmärkelsen, som koras genom en enkät till börsproffs och chefer i näringslivet.

— Det är riktigt roligt att få ett kvitto på att våra läsare uppskattar vår journalistik, säger Affärsvärldens chefredaktör Erik Wahlin.

Affärsvärldens samarbetspartner EFN utsågs samtidigt till bästa radio- och tv och EFN:s Börslunch till bästa podcast.

Dagens Industri utsågs samtidigt till Sveriges bästa dagstidning, Direkt till bästa nyhetsbyrån och DI.se till bästa sajt.

Financial Hearings analytiker- och journalistrankning 2019 ägde rum på Operaterrassen i Stockholm och samlade tunga personer från den svenska finansbranschen, som lyssnade på bland andra Investors vd Johan Forssell och AB Volvos vd Martin Lundstedt.

Den 3 juni utsågs också Affärsvärlden till Sveriges bästa för 23:e året i rad i pr-byrån Hallvarsson & Halvarssons årliga rankning.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.