Bulletini

Börsens bartender presenterar drinken Bulletini. Inspirationen kommer från tidningen Bulletin och dess grundare Tino Sanandaji. Ett syrligt mottagande i gommen följs av en transatlantisk komplexitet av rang med många bittra övertoner och svag nyans av brunt…
Bulletini

För att skapa denna cocktail är det viktigt att söka sig till rötterna. Vad står egentligen Bulletin för, sett ur en mixologisk synvinkel alltså?
Först och främst är den ett svenskt medieprojekt. Men dess grundare närde drömmar om att bli en slags New York Times – någonting äkta ameri­kan­skt med världsrykte, således. Därmed är utgångspunkten given: vår Bulletini måste utgå från den hederligt landsortssvenska standarddrinken Vargtass, men med ambitioner att vara en Manhattan. Hur åstadkoms en dylik twist?

Har du redan ett konto? Logga in för att läsa vidare.

Ett smakprov av Affärsvärldens material.

Läs denna och andra artiklar gratis

Som free-medlem får du:

  • Tusentals artiklar helt gratis
  • Ett urval av Affärsvärldens aktieanalyser
  • Krönikor, reportage och intervjuer
  • Dagliga nyhetsbrev
Dator, läsplatta och mobiltelefon.

Premium - få allt innehåll direkt

  • Dagsfärska analyser och artiklar via nyhetsbrev
  • Magasinet digitalt eller hem i brevlådan
  • Över 500 aktieanalyser per år
  • Unika investeringsverktyg och portföljer
  • Färre annonser och en bättre läsarupplevelse
  • Och mycket mer
479 kr  / per månad

Vill du se fler alternativ? Läs mer här