Coor förnyar avtal med Svenskt Näringsliv värt 20 miljoner per år

Fastighetsservicebolaget Coor förnyar avtalet med Svenskt Näringsliv. Det framgår av ett pressmeddelande.
Coor förnyar avtal med Svenskt Näringsliv värt 20 miljoner per år - janitor-laughing_full
Coor har mer än 10 000 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Företaget sysslar med vad som på engelska kallas facility management, skötsel av anläggningar. Mestadels rör det sig om kontor och tjänster som städning, fastighetsunderhåll och arbetsplatsservice.

Coor har fått förnyat förtroende att leverera arbetsplatstjänster till Svenskt Näringsliv och dess medlemsorganisationer gällande 15 platser i landet samt Näringslivets Hus i Stockholm. Det nya avtalet gäller i tre år och har ett årligt abonnemangsvärde på 20 miljoner kronor med möjlighet till ytterligare projektvolymer.

Svenskt Näringsliv och dess medlemsorganisationer har sedan 2018 varit en kund till Coor och det nya avtalet startade den 1 maj.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.