Coronautbrott påverkar Skistar-verksamheter i Sälen

Skidanläggningsbolaget Skistar har tvingats stänga flera butiker, receptioner, caféer och restauranger i Sälen efter coronautbrott bland personalen. Flera hundra personer sitter i karantän. Det skriver SVT.
Coronautbrott påverkar Skistar-verksamheter i Sälen - SKISTAR SÄLEN
Skistar-flaggor i Sälen Foto: Lars Pehrson / SvD / TT
Det rapporteras också att många skidskolelektioner på flera anläggningar i Sälenfjällen ställts in.

”De som drabbas av inställda lektioner får naturligtvis pengarna tillbaka och vi hoppas att de ändå har en bra upplevelse i våra skidområden”, säger Tomas Berg, destinationschef för Skistar i Sälen, till SVT.

Även anläggningarna i Stöten och Kläppen, vilka inte ingår i Skistar-koncernen, har personalbrist, men där har det mesta kunnat hålla öppet.

”Vi på marknadsavdelningen går in och hjälper till i liftarna för att täcka upp”, säger Magnus Noppa marknadschef i Kläppen till SVT.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG