Dagens nya aktieråd

Rekommendationsändringarna fortsätter trilla in under coronakaoset.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Catena till köp från sälj. Riktkursen sänks till 320 från 350 kronor.  Det framgår av ett marknadsbrev.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för Elekta till köp från behåll. Riktkursen sänks till 105 från 120 kronor. Det framgår av en analys.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Indutrade till behåll från sälj. Det framgår av en analys.

Nordea Markets höjer också riktkursen för SCA till 110 kronor från 104 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på drygt 100 kronor på tisdagen.

SEB Equities sänker emellertid sin rekommendation för skogsbolaget SCA till behåll från tidigare köp. Riktkursen är oförändrat 103 kronor. Det framgår av en analys.

DNB Markets sänker sin rekommendation för SBB till sälj från behåll. Riktkursen är 14:50 kronor (13:70). Det framgår av en analysuppdatering från banken.

DNB Markets sänker även riktkursen för Fabege till 140 kronor från 181 kronor. Rekommendationen köp upprepas dock. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för flertalet fastighetsbolag. Det framgår av ett marknadsbrev.

Wallenstam sänks till 130 kronor från 140 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

Hufvudstaden sänks till 185 kronor från 225 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

Fabege sänks till 141 kronor från 185 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

Platzer sänks till 100 kronor från 130 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

ABG Sundal Collier sänker riktkursen för Betsson och Enea.

Betsson sänks till 42 kronor från 46 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en analys.

Rriktkursen för Enea sänks till 155 kronor från 190 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.