Danske Bank sänker bolåneräntor

Danske Bank sänker sina bolåneräntor med bindningstiderna 2,3, 5 och 10 år från och med idag. Det framgår av ett pressmeddelande.
Danske Bank
Foto: Nora Lorek/TT
På löptiden 2 år sänks listräntan med 11 punkter till 1,47 procent och på löptiden 3 år sänks listräntan med 21 punkter till 1,47 procent. Den 5-åriga bolåneräntan sänks med 8 punkter till 1,68 procent.

Den största sänkningen står bolåneräntan med en löptid på 10 år för, som sänks med 47 punkter till 1,98 procent.

“Vi har en kraftigare tillväxtagenda än våra konkurrenter i Sverige, inte minst på bolånemarknaden, där vi vill flytta fram våra positioner ytterligare. Vi noterar att allt fler av våra kunder väljer att binda sina bolåneräntor och i takt med att marknadsräntorna sjunkit så har vi nu utrymme att sänka de bundna bolåneräntorna”, säger Anneli Adler, chef för Privatmarknad, Danske Bank Sverige.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Alligator Bioscience
Annons från VECKANS FÖRETAG