Ecex – ett lågt värderat investmentbolag

East Capital Explorers dyra förvaltning är på väg bort. Uppvärderingen av aktien lär fortsätta.

Investmentbolaget East Capital Explorer, Ecex, ska nu huvudsakligen investera i fastigheter samt onoterade bolagsandelar, så kallad private equity. Geografiskt ska investeringarna alltmer sökas i Baltikum.

Affärsvärlden räknar med fortsatt stora utdelningar, återköp och inlösenprogram så länge rabatten består. Och återköp till rabatt höjer som bekant substansvärdet för dem som stannar kvar.

Till dagens närmare 30 procentiga substansrabatt förblir uppstädade East Capital Explorer ett av få lågvärderade investeringsbolag på dagens heta Stockholmsbörs. Köp.

Hela analysen finns går att läsa här: Baltikum till rabattEast Capital Explorers dyra förvaltning är på väg bort. Uppvärderingen av aktien lär fortsätta..

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.